Loopt prinses Elisabeth binnenkort op de catwalk?

306
Koninklijk Paleis/Bas Bogaerts

Kroonprinses Elisabeth wordt vaak geroemd om haar modieuze stijl, maar nu krijgt Elisabeth ook een onverwacht compliment over haar uiterlijk…

Edouard Vermeulen is met het Brusselse modehuis Natan al drie generaties lang hofleverancier. Zowel Paola, Mathilde als nu ook Elisabeth doen beroep op hem. Vermeulen zwaait met complimentjes richting onze kroonprinses…

“Ze is een droommodel om voor te ontwerpen: ze heeft een prachtig silhouet, maatje 36/38, ze kan alles dragen”, aldus de couturier in Story. Vermeulen is enorm trots op zijn werk als hofleverancier en onthult nog een leuk weetje over onze prinses…

“Wanneer ik kledingstukken aan koningin Mathilde voorstel, geeft Elisabeth haar moeder haar mening”, onthult Edouard Vermeulen in Story. “Neem van mij aan: ze is echt modebewust.” Al geldt dat ook omgekeerd…

“Omgekeerd geeft de mama haar dochter advies. Houden ze er een andere visie op na, dan legt de koningin zich daarbij neer.” Want één ding wil de couturier benadrukken…

“Ze heeft een warm contact met haar kinderen. Ze wil dat Elisabeth draagt wat zij wil dragen”, aldus Edouard Vermeulen in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be