James Cooke: “Eén telefoontje en ik ben er”

0
James Cooke: “Eén telefoontje en ik ben er”
Foto: Peter De Smedt

Solidariteit is iets wat meer en meer vergeten wordt.

James Cooke maakt Vlaanderen opnieuw gelukkiger als presentator van het nieuwe programma “Extreme Makeover”. Met zijn bus toert hij rond om mensen die het moeilijk hebben een nieuwe thuis te geven. Samen met hun vrienden of familieleden verbouwt hij de woning in kwestie en maakt hij er een nieuwe thuis van.

Een programma dat op zijn lijf geschreven was want hij zei meteen volmondig “ja” toen hij werd gevraagd. “Dit programma gaat over samenhorigheid, solidariteit, loyaliteit, warmte, liefde,… dus ja, ik wou het heel graag doen” vertelt James aan Primo.

“Er heerst vandaag de dag nu eenmaal heel veel cynisme en negativiteit”, vernemen we van James Cooke en dus hebben we zo’n programma’s broodnodig.

Ondanks de overbeladen agenda wil hij toch nog altijd ‘de beste vriend’ zijn voor iedereen die hem nauw aan het hart ligt.   

Hij haalt zijn geluk uit dit drukke leven maar stelt toch prioriteiten als dat nodig is. “Een telefoontje en ik ben er”, want vriendschappen en een relatie moet je onderhouden, aldus James in het weekblad Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven