Vermiste drummer dood teruggevonden

0
Vermiste drummer dood teruggevonden

De Vlaamse muziekwereld rouwt om de overleden Kyo Van Hoecke. De drummer verdween in de nacht van 13 op 14 oktober, maandag werd zijn lichaam in Temse gevonden. De Federale Politie liet ondertussen weten dat het lichaam wel degelijk van Kyo is.

Heel wat mensen reageren teleurgesteld op de sociale media. Sommigen hadden nog een afspraak met Kyo, zo bijvoorbeeld de Leuvense zangeres Sarah die jaren geleden verschillende hits had en samen met Roel Vanderstukken in De Corsari’s zingt. Zij en haar man Kevin zouden afgelopen donderdag samen met Kyo iets gaan eten. Dat etentje is er helaas niet van gekomen.

Kyo Van Hoecke was 44, een autopsie zal duidelijk moeten maken wat er gebeurd is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven