Sid Van Oerle blikt terug op Thuis: “blij dat die periode voorbij is”

0
Sid Van Oerle blikt terug op Thuis: “blij dat die periode voorbij is”
Foto: VRT

Sid Van Oerle kroop jarenlang in de huid van Kobe in Thuis. Maar aan zijn laatste maanden bij Thuis beleefde de acteur weinig plezier…

“‘Thuis’ voelde op den duur te veel als werk aan”, geeft Sid Van Oerle toe in Primo. “En ik wil plezier beleven aan wat ik doe.”

“Ik wil als acteur vooral een mooi verhaal vertellen. Mensen inspireren. Dat vind ik veel belangrijker dan met mijn gezicht op tv komen.” Bovendien waren de laatste maanden bij Thuis allesbehalve een leuke ervaring…

“In het begin was ‘Thuis’ een speeltuin, ik amuseerde me er echt te pletter. Corona heeft dat veranderd”, onthult Sid Van Oerle in Primo. “Door die maatregelen moesten we afstand houden van elkaar en mochten we elkaar niet meer aanraken.”

“Je moest voortdurend in je loge blijven met je mondmasker op, tot het weer aan jou was. Verschrikkelijk vond ik dat. De sfeer was plots helemaal anders. Dat zorgde er bij mij voor dat het plezier gaandeweg verdween. Ik ben blij dat die periode voorbij is”, geeft Sid Van Oerle toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven