James Cooke: “de kijkers zullen beslissen hoe lang mijn carrière duurt”

0
James Cooke: “de kijkers zullen beslissen hoe lang mijn carrière duurt”
Foto: Photo News

James Cooke is enorm populair, maar dat betekent niet dat hij gaat zweven. Integendeel. James beseft hoe snel het kan keren in televisieland. Al is James wel enorm in de wolken met ‘Extreme Makeover Vlaanderen’.

James’ nieuwe programma is echt op zijn lijf geschreven: “Absoluut, pure emoties en authenticiteit, daar doe ik het voor. Zoiets mogen presenteren is voor mij een cadeau”, geeft James Cooke toe in Dag Allemaal.

“Het is zo’n mooi programma, ik kan niet anders dan daar enthousiast over worden. Ik kijk nu al uit naar het tweede seizoen”, aldus James Cooke in het weekblad. En de zender is duidelijk ook tevreden over het werk van James… Al wil James dat nuanceren…

“Bedankt voor de pluimen op mijn hoed, maar het format speelt natuurlijk ook mee”, klinkt het nuchter bij James Cooke in Dag Allemaal. “Bij Play4 zoeken ze wel echt mee naar programma’s die volledig bij mij passen, zoals ‘Leef!’ en ook ‘James De Musical’.” A l wil James daar één kanttekening bij maken…

“Ik mag zeker niet klagen. Maar het zijn de kijkers die beslissen hoe lang je carrière duurt, daar ben ik me nog altijd goed van bewust”, benadrukt James Cooke in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven