Waarom ontbrak Gunther Levi op ’30 Jaar Familie’-feest?

0
Waarom ontbrak Gunther Levi op ’30 Jaar Familie’-feest?
Foto: DPG Media

Gunther Levi was samen met Martine Jonckheere dé grote afwezige op het feest rond 30 Jaar Familie. Had zijn afwezigheid iets te maken met zijn pijnlijk ontslag?

Gunther Levi stond meer dan 23 jaar op de set van Familie als Peter Van den Bossche, maar vorig jaar werd de acteur ontslagen. Was dat de reden waarom hij niet aanwezig was op de festiviteiten? Gunther reageert…

Gunther Levi zou in eerste instantie met De Romeo’s optreden op het feest. Ook Davy Gilles en Chris Van Tongelen speelden immers ooit mee in Familie. Maar hun optreden werd afgelast. Wat was er aan de hand?

“Da’s waar. We zouden het feest afsluiten”, vertelt Gunther Levi in Primo. “Oorspronkelijk stond dat in januari gepland, vandaar. Maar door de hoge coronacijfers werd het uitgesteld naar 17 september en dan was ik dus op vakantie.” Gunther Levi wil één ding benadrukken…

Gunther Levi was samen met zijn vrouw Charlotte op reis in Amerika. Een reis die al drie jaar geleden gepland werd. Met zijn ontslag had zijn afwezigheid dus niets te maken, benadrukt Gunther Levi in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven