James Cooke heeft twijfels bij nieuw tv-programma

0
James Cooke heeft twijfels bij nieuw tv-programma
Foto: Peter De Smedt

James Cooke was altijd al een fervente kijker van de Amerikaanse versie van ‘Extreme Makeover’. En nu mag hij de Vlaamse versie zélf presenteren. Al uit James ook zijn twijfels over het programma in Dag Allemaal…

‘Move the bus!’ James Cooke kent de kreet die de Amerikaanse versie van ‘Extreme Makeover’ kenmerkt. In dat programma (ver-)bouwen tientallen vrijwilligers een huis voor een noodlijdend gezin. Wordt ook de Vlaamse versie een succes?

James Cooke mag ‘Exteme Makeover Vlaanderen’ presenteren en kijkt daar enorm naar uit. Toen ze hem belden van de zender, kregen ze een héél enthousiaste James aan de telefoon.

“Toen ze me belden dat er een Vlaamse variant kwam, zei ik: ‘En ga je mij nu vragen om het te presenteren? Ja!’” doet James Cooke zijn verhaam in Dag Allemaal. Al heeft James ook wel twijfels…

“Spannend zo op zaterdag, want behalve met ‘Dancing With The Stars’ is dat niet echt een tijdsslot dat Play4 al veel heeft ingenomen”, geeft James Cooke toe in het weekblad. “Maar ik denk dat het daar wel mooi staat, als familieprogramma.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven