Frank Deboosere heeft slecht nieuws

Foto: VRT

Dikke pech voor wie deze week verlof heeft: het gaat slecht weer zijn. Op vandaag na, want we genieten vandaag nog een laatste keer van temperaturen tot 24 graden. En we gaan ook veel zon krijgen en dat gaan de eigenaars van zonnepanelen graag lezen.

Dinsdag worden die zonnepanelen mogelijk opnieuw gereinigd door de regen die uit de lucht valt, maar woensdag mogen we ons aan een grote hoeveelheid regen én zelfs onweer verwachten.

Weerman Frank Deboosere voorspelt een vroege herfst, want hoewel die pas binnen een dikke week begint, laat die deze week al van zich horen. In zijn weerpraatje had hij het zelfs over amper 16 graden in het weekend en dat is slecht nieuws voor onze energierekening.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be