Katrien De Becker over haar periode bij Familie: “daar nam ik altijd de tijd voor”

134
VTM

Katrien De Becker speelde zowel in Familie als bij Thuis een belangrijke rol. De actrice onthult in Primo een rituaal waaraan ze zich systematisch hield toen ze nog op de set van Familie stond.

“Ik probeer altijd ten volle te genieten van de omgeving en mijn hoofd leeg te maken”, vertelt Katrien De Becker in Primo. “Ik neem echt de omgeving helemaal in me op.”

En dat is iets dat de actrice altijd in zich heeft gehad. “Toen ik nog naar de studio’s van ‘Familie’ moest en daar ’s morgens vroeg aankwam, nam ik echt altijd de tijd om het groen te ruiken. Even volop de natuur opsnuiven.”

“Dat is echt een automatisme van me geworden. Als ik de wagen geparkeerd heb en uitstap, snuif ik altijd de omgeving op”, onthult Katrien De Becker haar bijzondere gewoonte in Primo. En daar heeft ze een goede reden voor…

“Ik wil genieten van elk moment. Ik wil op elk moment mijn zintuigen laten werken zoals ik ook enorm van lekker eten kan genieten of van een goed glas wijn of een deugddoende Duvel”, knipoogt Katrien De Becker in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be