Thuis-actrice Tine Priem in de wolken: “ik heb het groot lot gewonnen”

0
Thuis-actrice Tine Priem in de wolken: “ik heb het groot lot gewonnen”
Foto: VRT

Tine Priem is alweer twee jaar geleden getrouwd met Tom. Tijdens de zomer van 2022 kon het koppel ook eindelijk hun huwelijksreis naar Cuba maken…

“Die qualitytime aan de andere kant van de wereld heeft Tom en mij echt deugd gedaan. We hebben weer leuke, nieuwe dingen van elkaar ontdekt”, vertelt de Thuis-actrice in Primo. Soms ging het wel héél ver…

“In de zee hebben we liggen spelen als twee verliefde pubers”, lacht Tine Priem in het weekblad. “Het was echt een reis om in te kaderen.”

“Mijn echtgenoot en ik delen inmiddels zeven jaar lief en leed, maar soms ben ik zo verliefd dat het lijkt alsof we elkaar nog maar net ontmoet hebben. Onze huwelijksreis heeft – echt waar – voor een extra vernislaag op onze relatie gezorgd”, klinkt het hartverwarmend mooi bij Tine Priem in Primo.

“Tom heb ik leren kennen toen ik 26 was, maar voordien heb ik mijn portie middelmatige relaties wel gehad”, geeft Tine Priem toe in Primo. “Ik kan dus vergelijken en weet zeker dat ik met hem het groot lot gewonnen heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven