Zelfs Clouseau krijgt zalen niet uitverkocht

248
Foto: Damon De Backer

De festivalzomer van Clouseau zit erop, Koen en Kris Wauters hebben zich een hele zomer lang weer gesmeten om het publiek te entertainen.
Vrijdagavond gaf Clouseau hun allerlaatste Belgische festivalshow van dit jaar. Het muzikale duo stond samen met hun muzikanten op Maanrock in Mechelen. Maar denk nu maar niet dat de heren genoeg verdiend hebben om de komende maanden op hun luie krent te gaan zitten.

Zaterdagavond geven zij een festivalconcert in het Nederlandse Utrecht en nadien maken Koen en Kris met onder andere de liedjes uit het album ‘Jonge Wolven’ de Vlaamse en Nederlandse theaters onveilig.

En toch is het niet meer wat het geweest is: er staan amper 13 theaterconcerten in hun agenda en die zijn op 4 concerten na nog altijd niet uitverkocht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be