Trisha: “Ik heb het gehad!”

0
Trisha: “Ik heb het gehad!”
Foto: Photo News

Trisha is boos, opnieuw en wellicht zal het niet de laatste keer zijn. De zangeres schreef een week geleden dat het een schande was at er zo weinig volk was op de uitvaart van haar ex Ignace Crombé. “Inderdaad, ik had zelf ook veel meer volk verwacht! Al die mensen die zo veel keer geboekt zijn geweest door hem OF gekregen hebben / gegroeid zijn door hem! Schande vind ik het, schande!”, reageerde Trisha vorige week zondag.

De media sprong afgelopen week op die uitspraken van Trisha en daar heeft zij het nu wel mee gehad. “Dit is dus niet meer leuk!”, schrijft zij. Trisha beweert dat zij dankbaar is dat zij Ignace gekend heeft, dat zij er een fantastische dochter mee heeft en dat de familie Crombé een nieuwe familie is die zij gekregen heeft. Toch wel bizarre uitspraken, zeker als je weet dat Trisha en Ignace Crombé een hele tijd niet meer door één en dezelfde deur konden.

We gaan hier niet schrijven wat hij haar allemaal heeft aangedaan, maar wij zouden die man nooit hebben vergeven. Het is niet voor niets dat zelfs zijn oudste dochter niets meer met hem te maken wou hebben. Hopelijk heeft zijn jongste dochter Axelle betere herinneringen aan haar vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven