Christa Planckaert na overlijden: “toen had ik het heel moeilijk”

0
Christa Planckaert na overlijden: “toen had ik het heel moeilijk”
Foto: VRT

De Planckaerts hebben er een succesvolle zomer opzitten, maar voor Christa was het ook de eerste zomer zonder haar moeder… Enkele maanden geleden overleed Clara.

Christa vertelt in Story dat ze met pijn in het hart afscheid nam van haar moeder. “Maar het ging niet meer”, geeft Christa toe. “Ook al hebben we al het mogelijke gedaan…”

“We hebben op een heel rustige en mooie manier afscheid kunnen nemen. Ik ben zo dankbaar dat ze dicht bij mij was en dat we nog zoveel tijd samen hebben kunnen doorbrengen, dat ik de mogelijkheid had om mijn mama bij mij in huis te nemen, want dat lukt niet voor iedereen”, beseft Christa maar al te goed.

“Ik ben Eddy ook heel dankbaar, want hij was heel goed voor mijn mama en heeft tot op het einde goed voor haar gezorgd”, benadrukt Christa in Story.

“Ik heb eigenlijk in verschillende fases afscheid genomen. Toen ze veel dingen begon te vergeten – ze dacht bijvoorbeeld soms dat ik haar zus was –, nam ik al langzaamaan afscheid van mijn mama zoals ik haar vroeger kende. Dat was heel moeilijk, maar ik ben blij dat ik alle momenten heb meegemaakt”, getuigt Christa in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven