Was televoting Zomerhit wel eerlijk?

0
Was televoting Zomerhit wel eerlijk?
Foto: DPG Media

Het is ook nooit goed, mensen hebben altijd kritiek, deze keer op de televoting van Zomerhit. Van maandagnamiddag tot zaterdagavond kon je twee keer per gsm-nummer stemmen en dat is massaal gebeurd. Het resultaat kennen we ondertussen, Margriet Hermans won met ‘Lekker blijven hangen’ voor de tweede keer in haar carrière de felbegeerde award.

Alleen stellen heel wat mensen zich vragen bij het tellen van de stemmen. Pas zondag kregen de meeste stemmers een bevestiging van hun stem.
“Bedankt voor je stem voor Zomerhit 2022. Je kan in totaal 2 keer stemmen tot de lijnen sluiten op het einde van de livefinale op zaterdag 20/8 op Eén en Radio2. Opgelet! Vanaf je 3e bericht worden er wel kosten aangerekend, maar telt je stem niet meer mee. Hopelijk wint jouw favoriet Zomerhit 2022. Geen zomer zonder Zomerhit”, lezen we in de sms.

Dat stemmers deze sms pas zondag kregen, doet de wenkbrauwen fronsen, vooral bij de mensen die stemden op de artiesten die niet in de prijzen vielen. Er is echter niet één reden om aan de uitslag van Zomerhit te twijfelen, ook de mensen die op Margriet stemden kregen hun bevestiging pas uren na afloop van de finale.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven