Familie-acteur Aaron Blommaert geeft toe: “dat is best akelig”

207
Aaron Blommaert
Foto: Photo News

Aaron Blommaert stond samen met Charlotte Sieben centraal in de webreeks van Familie. Eén opmerking kwam steeds terug…

“De meeste kijkers vinden ‘Raven en Louise in het nauw’ best akelig”, onthult Aaron Blommaert in TV Familie. “En dat was precies de bedoeling.” De acteur heeft nog een boodschap voor de kijkers…

“Blijven kijken dus, zou ik zeggen. Want het wordt allemaal nog véél spannender!” klinkt het veelbelovend bij Aaron Blommaert in TV Familie. Vakantie zat er voor de 20-jarige acteur dan ook niet echt in deze zomer…

“Veel vakantie zit er voorlopig inderdaad niet in, nee. Want binnenkort vliegen we er weer in met de ‘Familie’-opnames in de studio’s in Lint. En ik heb véél draaidagen”, licht Aaron Blommaert een tipje van de sluier op.

Wat staat er allemaal te gebeuren voor Aarons personage ‘Raven’ in Familie? “Zijn mysterieuze kantje zorgt ervoor dat er telkens opnieuw geheimen worden ontrafeld, ook in het nieuwe seizoen”, onthult Aaron Blommaert in Story.