Clouseau krijgt slecht nieuws

112975
Foto: Damon De Backer

Ze zongen de afgelopen maanden vaak hun ‘Nu gaat het gebeuren’, maar het is niet gebeurd. Dikke pech voor Koen Wauters en broer Kris: Clouseau kreeg dan wel een nominatie voor Zomerhit, zij hebben de top 10 niet gehaald.

Clouseau mag dan wel populair zijn (geweest), ze kregen minder stemmen dan onder andere Berre, Cleymans & Van Geel, Margriet Hermans, Metejoor & Snelle, Pommelien Thijs en Regi & Emma Heesters. Dat moet steken bij de broertjes Wauters. Clouseau heeft in meer dan 30 jaar hits amper één keer Zomerhit kunnen winnen en dat was met ‘Anne’ in 1989.

Eén van de mogelijke redenen waarom Clouseau te weinig stemmen had, is het gebruik van de sociale media van Koen Wauters. De zanger maakt er geen geheim van dat zijn zoon Nono eigenlijk de sociale media van zijn papa beheert en daar wringt het schoentje.

“Wat zijn wij mega enthousiast over onze zomerconcerten tot nu toe!! Wat een band, wat een podia en vooral….welke bangelijke fans! ❤️BTW je kan nog tot morgenmiddag op ons stemmen voor Radio2 Zomerhit! Link in bio! Dankjewel allemaal 🫶”, verscheen er zaterdagavond op de sociale media van Koen. Hopeloos te laat, want de vorige post van Koen dateerde al van april van dit jaar.

Een gemiste kans, want hoewel er via de sociale media van Clouseau wél werd opgeroepen om te stemmen, was dat maar een druppel op een hete plaat. Op de Instagram van Clouseau zitten amper 33.800 fans, op die van Koen Wauters toch een mooie 260.000.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be