Christoff doet opvallende onthulling: “fans jagen me angst aan…”

1073
Foto: VTM

Christoff geeft in Dag Allemaal een openhartig interview en daarin geeft hij toe dat hij na een optreden soms in angst leeft…

“De voorbije twee jaar zijn een emotionele rollercoaster geweest: concerten organiseren, afzeggen, weer inplannen, weer afzeggen… Dus nu pakken we alles mee wat we kunnen”, vertelt Christoff over zijn knaldrang in Dag Allemaal. Maar er is ook een keerzijde…

Niet alleen het publiek, ook de artiesten willen weer volop uit de bol gaan op het podium. Al blijft Christoff ook op zijn hoede…

“Dat is zo. Ik moet wel zeggen: ik ben voorzichtig, want als ik corona krijg, kan ik niet optreden. Een mensenmenigte jaagt me dus toch een beetje angst aan”, geeft Christoff grif toe in Dag Allemaal. Zelfs fans maken hem soms bang…

“Fans willen selfies maken of mij een knuffel geven en dat maakt me bang, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik laat dat niet merken, want ik wil niet arrogant overkomen”, klinkt het bij Christoff in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be