Ianthe Tavernier: “ik werd als jong meisje gepest”

160
Foto: VTM

Ianthe Tavernier onthult in Flair dat ze als jong meisje gepest werd. Daarom benadrukt de Buurtpolitie-actrice hoe belangrijk het is om allemaal wat liever voor elkaar te zijn…

Zelf worstelt de zingende actrice vooral met het feit dat ze erg dun is. Maar als ze dat hardop durft zeggen, krijgt ze vaak te horen dat ze niet te klagen heeft…

“Dan krijg ik het gevoel dat ik me moet excuseren voor mijn onzekerheden, terwijl onzeker zijn niet per se iets te maken heeft met hoe dun, dik, groot of klein je bent”, benadrukt Ianthe Tavernier in Flair.

“Begrijp me niet verkeerd: ik voel me best goed op het strand en ben trots op mijn lijf wanneer ik een bikini draag. Maar dat ik als jong meisje gepest werd omdat ik zo klein en dun was, liet wel een indruk op mij na”, geeft de 33-jarige actrice toe in Flair.

“Daarom probeer ik regelmatig een belangrijke boodschap te delen met mijn fans en volgers, namelijk: iedereen is uniek. We hebben allemaal onze issues, zowel mentaal als fysiek”, aldus Ianthe Tavernier, die iedereen dan ook aanraadt wat meer te focussen op hoe we onszelf graag kunnen zien om wie we zijn.