Julie Vermeire: “daardoor voel ik me vaak te dik”

0
Julie Vermeire: “daardoor voel ik me vaak te dik”
Foto: Goedefroit Music

Julie Vermeire kreeg ooit felicitaties met haar zwangerschap. En dat terwijl ze gewoon eens lekker gegeten had. Dergelijke reacties blijven de onzekerheden van jonge mensen alleen maar aanwakker, beseft ook Julie Vermeire…

“Sindsdien probeer ik om me te tonen zoals ik ben, ook op mijn vakantiefoto’s”, aldus Julie Vermeire die het belangrijk vindt een realistisch beeld te schetsen op sociale media. Maar makkelijk is dat niet. Ook niet voor Julie Vermeire…

“Er zijn altijd mensen die negatieve commentaar uiten, en helaas blijven die opmerkingen vaak langer nazinderen dan positieve comments”, vertelt Julie Vermeire in Flair.

“Eerlijk: kritiek zorgt er nog bijna dagelijks voor dat ik me te dik voel wanneer ik in de spiegel kijk of dat ik me te bewust ben van mijn lichaam wanneer ik ga zwemmen met vrienden”, aldus de dochter van Jacques Vermeire en Eva Pauwels.

“Er zijn gelukkig ook heel veel zaken waar ik erg trots op ben. In ieder geval laat ik mijn onzekerheden me niet tegenhouden om te genieten van de zon en de heerlijke vibes die de zomer met zich meebrengt”, benadrukt Julie Vermeire in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven