Nathalie Meskens: “Heb ik geleerd met ouder worden”

0
Nathalie Meskens: “Heb ik geleerd met ouder worden”
Foto: VTM

Nathalie Meskens is ondertussen in de veertig. De mama van twee is gelukkig en dat heeft zowel met werk als privé te maken. Op professioneel vlak is de actrice en presentatrice één van de weinige bekende Vlamingen die geen manager hebben.  Neen, Nathalie Meskens behartigt haar zaken zelf.

Misschien was het wel interessanter geweest om toch een manager te hebben, iemand die mee voor je beslist en knopen durft door te hakken. Nathalie moet één en ander zelf beslissen en dat zorgt vaak voor twijfel. “Ik heb eindelijk de ballen gehad om een song naar buiten te brengen, maar een manager heb ik nog altijd niet”, geeft de actrice tijdens een interview met De Morgen toe.

Niet dat zij er geen wil, maar de angst overheerst. “Als ik dan toch met iemand praat die in aanmerking komt, voel ik onmiddellijk weerstand om de controle los te laten, terwijl er ongetwijfeld mensen zijn die op dat vlak meer getalenteerd zijn dan ik. Het is een moeilijke leerschool, maar ik zit er middenin. Wie weet lukt het ooit”, reageert Meskens in het interview.

“Met ouder worden heb ik wel geleerd om om hulp te vragen. Dat is iets wat ik vroeger eerder als een zwakte zag. Noem het zelfs misschien ego. Ik vind het zelf heel fijn om anderen te helpen, maar je moet het anderen ook gunnen om jou te helpen. Dat is een leuke evolutie”, besluit Nathalie Meskens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven