Nathalie Meskens ontkent gerucht: “klopt totaal niet”

7011
Foto: VTM

Nathalie Meskens bracht onlangs haar eerste single uit en Nathalie heeft duidelijk de smaak te pakken. Ik ben klaar om mijn muziek met een groot publiek te delen, kondigt Nathalie aan in Dag Allemaal.

Zo komt er na de zomer een tweede single en volgend jaar zelfs een album en bijhorende tournee. Staat Nathalie Meskens deze zomer al op het podium van Tien Om Te Zien?

“Dat zou héél leuk zijn. Nu je ’t vraagt, merk ik dat ik een grote glimlach op mijn gezicht krijg. Ik zou daar keihard van genieten, het zou een droom zijn die uitkomt”, aldus Nathalie Meskens. Al wil Nathalie één gerucht ontkennen…

Nathalie Meskens wil dan wel muziek blijven maken, maar dat betekent niet dat ze haar tv-carrière op een lager pitje zal draaien. Integendeel… Nathalie onthult in Dag Allemaal wat ze van plan is…

“Vanaf september ben ik weer op tv te zien, ik mag van VTM nog niet zeggen met welk programma. Ik doe dat nog altijd met heel veel plezier”, benadrukt Nathalie Meskens dat we haar niet alleen op de podia maar ook nog steeds op het kleine scherm zullen kunnen bewonderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be