Kampioenen-acteur: “ik kwam per ongeluk koning Albert tegen”

230
Foto: Photo News

Herman Verbruggen liep bij de VRT – per ongeluk – koning Albert tegen het lijf. De koning bleek niet naar FC De Kampioenen te kijken. Een afknapper, lacht ‘Marckske’ in Story.

“Omdat er geen andere ruimte vrij was, hadden we scenariolezing van De Kampioenen in de vip-bar, die ook voorzien was als pauzeplek voor Albert en Paola die die dag een rondleiding kregen”, verduidelijkt Herman Verbruggen hoe hij het koningspaar ontmoette.

Herman Verbruggen had een kort gesprekje met onze toenmalige vorst: “We hebben gesproken over koetjes en kalfjes. En ik vond hem best grappig. Hij was zichzelf en dat viel goed mee”, klinkt het bij de Kampioenen-acteur in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be