Nathalie Meskens door drama getroffen

0
Nathalie Meskens door drama getroffen
Foto: VTM

We zien en horen haar minder vaak dan in het verleden, het leven van Nathalie Meskens is veranderd sinds zij een gelukkige mama is. De actrice en presentatrice holde in het verleden van de ene afspraak naar de andere en dat is nu toch wel een tikkeltje anders.

Hoe gelukkig Nathalie ook met haar kinderen is, ook haar leven kende toch al minder prettige momenten. “Er waren er wel een paar. Eén drama in mijn familie waarover ik niet kan vertellen omdat het niet over mij ging. Maar mijn scheiding was, denk ik, voor mij persoonlijk wel de donkerste periode in mijn leven”, vertelde zij in een interview met De Morgen.

Nathalie was gelukkig samen met Jeroen Vandyck, niet alleen haar man maar ook nog eens zakenpartner en tegenspeler in de telenovelle ‘David’. En plots was er het nieuws dat Nathalie en Jeroen uit elkaar gingen.

“Ik had toen het gevoel dat de grond onder mijn voeten verdwenen was. Ik kon niet meer aarden. Ik was de weg kwijt. Ik was ook tien jaar getrouwd, hè. Dat was in goede en in slechte tijden, dus je gaat ervan uit dat het voor altijd is, tot je moet stoppen omdat het niet meer gaat”, vertelt Nathalie Meskens in De Morgen.

“Toen was ik bijna het geloof in de liefde kwijt, om het dramatisch te zeggen. De teleurstelling, het gevoel van falen, het moeten aanvaarden dat het niet gelukt was, ik vond dat zo heftig. Ik had paniekaanvallen en last van hyperventilatie. Ik wist echt niet wat er met mij gebeurde”, besluit de actrice en presentatrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven