Giftige reacties op relatiebreuk Zita Wauters: ‘Allures van haar moeder’

0
Giftige reacties op relatiebreuk Zita Wauters: ‘Allures van haar moeder’
Foto: Kurt Willaerts

De relatiebreuk van Zita Wauters is deze week voer voor de boekskes. Op de sociale media lezen we een pak reacties op de breuk tussen Zita en haar (ex-)vriend Ralph. “Ze krijgt de allures van haar moeder”, schrijft Agnetha op Facebook. Marcel haakt daarop in met de reactie “ook van haar arrogante vader”.

“Ze heeft dezelfde streken als haar moeder”, schrijft Jacqueline en ook Erna ventileert haar mening over het verhaal. “Ze heeft het van geen vreemde. Fladeren van de ene na de andere. Zal ondertussen wel weten wat het verschil is zeker”, reageert zij.

Vanessa gaat nog een stapje verder. “Binnen een paar jaar zie je Zita ook in Temptation Island als vrijgezel. Zo moeder, zo dochter he”.

Valerie De Booser en Koen Wauters waren inderdaad niet meteen het schoolvoorbeeld voor hun kinderen, maar hé is dit niet pas de eerste relatiebreuk voor Zita Wauters? Om haar dan te gaan vergelijken met haar ouders is misschien een brug te ver. En heeft Zita niet het recht om de liefde te ontdekken? Ja toch! Succes met de zoektocht, Zita.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven