Pommelien Thijs: “No way, dat doe ik niet”

0
Pommelien Thijs: “No way, dat doe ik niet”
Foto: VRT

Pommelien Thijs is in ons land ongetwijfeld een goed betaalde artiest. Geld genoeg dus om dure merkkledij te kunnen kopen. Maar daar past de actrice liever voor.

“Ik koop alleen tweedehandskledij. En op het internet kun je ook mooie merken tweedehands scoren. Ik ben met die kledij begonnen door mijn interesse in naaien. Omdat stoffen duur zijn, ging ik naar de kringloopwinkel voor oude gordijnen en kleding. Daarna werd het een overtuiging”, lacht Pommelien in Humo.

Wanneer je Pommelien dus op het podium ziet verschijnen in één of andere hippe outfit, wees er dan maar zeker van dat ze hem zelf heeft gemaakt. En daar is ze erg trots op. “ Ik vind het echt tof om op een podium te staan en te denken: deze outfit heeft me nog geen 5 euro gekost.”

Maar als ze dan toch geen geld uitgeeft aan kleren, waaraan dan wel? “Ik ben niet zo’n big spender. Laatst wilde ik zo’n grote designerspiegel in mijn appartement, maar no way dat ik daar mijn geld aan ga uitgeven.”

Pommelien ging dan maar zelf aan de slag en knutselde haar spiegel zelf in één. “Ik heb hout gekocht en ben in de tuin gaan zagen, schuren en verven. En toen heb ik een verhuislift gehuurd om hem in het appartement te krijgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven