Dochter Ignace Crombé en Trisha met spoed naar ziekenhuis

0
Dochter Ignace Crombé en Trisha met spoed naar ziekenhuis
Foto: Photo News

Een elektrische step is leuk, maar het is niet voor niets dat men de minimumleeftijd voor het gebruik ervan in het verkeer op 16 jaar wil brengen. De reden? Gevaarlijk!!!!

Ook Trisha weet dat ondertussen. Haar dochter Axelle is tijdens een korte vakantie in Luxemburg met een elektrische step gevallen. “Het is een afsluiter in mineur”, zucht Trisha. “Mijn schatteke is gevallen met de elektrische step en heeft haar hand op twee plaatsen gebroken”, laat Trisha weten.

Axelle werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht en heeft daar de nacht doorgebracht. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk. “Hopelijk groeit alles aan elkaar, anders volgt er binnen enkele weken een operatie”, zucht Trisha.

De vakantie van Trisha zat er bijna op, maar zal nu wat verlengd worden. Gelukkig was er nog plaats op de parking en doen de uitbaters niet moeilijk. En Axelle? Die heeft als ze weer naar school gaat weer een straf verhaal om te vertellen. Maar misschien toch maar eerst papa Ignace Crombé alles in geuren en kleuren vertellen?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven