Pommelien Thijs maakt zich zorgen: “de situatie is hopeloos”

0
Pommelien Thijs maakt zich zorgen: “de situatie is hopeloos”
Foto: VRT

Pommelien Thijs maakt zich zorgen. De 21-jarige zangeres en #LikeMe-actrice kan niet anders en merkt dat haar leeftijdsgenoten er allemaal hetzelfde over denken. Wat is er aan de hand?

Pommelien Thijs kijkt bezorgd naar de toekomst van onze planeet: “Het lijkt zo’n hopeloze situatie dat ik er een verlammend gevoel bij krijg”, vertelt Pommelien in Humo.

“Als ik er met mensen van mijn leeftijd over spreek, zijn dat heel neerslachtige gesprekken. Ja, ik eet geen vlees, ik koop tweedehandskleding en ik ga soms protesteren, maar wat kun je verder doen?” vraagt Pommelien Thijs zich luidop af in Humo.

“Als individu is je impact beperkt. Zelfs als iedereen zijn best zou doen, zijn het nog altijd de grote bedrijven die de wereld het meest verpesten.” En Pommelien vreest dat een ommekeer veel te laat zal komen… En wel om een heel duidelijke reden…

“Natuurlijk hoop ik dat er op een dag een grote switch komt, maar ik vrees dat die veel te laat zal komen. Het wetenschappelijke bewijs wordt al jaren genegeerd”, maakt Pommelien Thijs zich zorgen in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven