Sarah-Lynn Clerckx: “met hem had ik de beste band in Familie”

0
Sarah-Lynn Clerckx: “met hem had ik de beste band in Familie”
DPG Media

Sarah-Lynn Clerckx kennen we allemaal nog als de originele ‘Louise Van den Bossche’ uit Familie. Ondertussen is haar rol ingenomen door Charlotte Sieben, maar dat betekent niet dat Sarah-Lynn het Familie-nieuws niet meer volgt.

Zo trok de ondertussen 22-jarige actrice ook grote ogen toen ze het nieuws vernam dat Gunther Levi uit Familie zou verdwijnen. In eerste instantie had ze het nieuws zelfs fout geïnterpreteerd…

“Eerst dacht ik dat het een gezamenlijke beslissing was, dus ook van Gunther. Want waarom zou je zo’n icoon ontslaan?” stelt Sarah-Lynn Clerckx zich de vraag die élke Familie-fan zich stelde.

“Maar dat was dus niet zo. Ik heb Gunther toen gestuurd dat ik het heel jammer vond”, vertelt de actrice in TV Familie. “Hij was ook degene met wie ik de meeste binding had. Een heel toffe mens.” Veel contact met haar voormalige collega’s heeft Sarah-Lynn niet meer…

“Goh nee, dat verwatert, hé. Alleen met Bas Van Weert, de vroegere Cédric, heb ik soms nog contact”, geeft Sarah-Lynn Clerckx eerlijk toe in TV Familie. Met hem stond ze samen op de set van ‘Ik u ook’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven