Thuis-acteur krijgt tip van Niels Destadsbader: “hij heeft me daarop gewezen”

0
Thuis-acteur krijgt tip van Niels Destadsbader: “hij heeft me daarop gewezen”
Foto: VRT

Mathias Vergels lijkt op 30-jarige leeftijd eindelijk rust en stabiliteit gevonden te hebben in zijn leven. Is zijn imago van ‘bad boy’ definitief verleden tijd?

De Thuis-acteur geeft in Dag Allemaal toe dat hij nog wel eens blijft hangen op café, maar dat hij al een paar maanden geen alcohol meer heeft gedronken.

“Ik sta al een paar maanden droog en ga het zo houden tot na de festivalzomer”, vertelt Mathias Vergels in Dag Allemaal.

Mathias Vergels 2.0 is er gekomen dankzij de invloed van zijn vriendin Lynn Van den Broeck én dankzij een opvallende tip van Niels Destadsbader…

“Alcohol is een enorme aanslag op de kwaliteit van je stem”, vertelt Mathias Vergels in Dag Allemaal. “Niels Destadsbader heeft mij daar ’n paar jaar geleden op gewezen.”

“Hij zei: ‘Optreden is topsport en zo moet je er ook mee omgaan. Vollenbak gas geven en je stem trainen, zonder uitschuivers.’ Spelen, quoi”, aldus de Thuis-acteur die zich sinds zijn deelname aan The Masked Singer nog méér op de kaart heeft gezet als zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven