An Lemmens boos op organisatoren Oostende Koerse

0
An Lemmens boos op organisatoren Oostende Koerse
Foto: DPG Media

Maandag was het de warmste 18 juli ooit, ook in Oostende was het broeierig heet. Ondanks de hitte lieten de organisatoren Oostende Koerse gewoon doorgaan.
“Tijdens de zomermaanden kan je elke maandag terecht in de Wellington Renbaan voor Oostende Koerse”, lezen we op de Facebookpagina van Oostende Koerse. Daar werd een post verwijderd nadat An Lemmens het bericht op haar Facebook deelde. “Is dit echt werkelijk doorgegaan? Bij deze temperaturen? 🥵😢”, vraagt An Lemmens zich af. Het ongeloof is groot!


An Lemmens komt niet alleen voor honden op, zij heeft ook een hart voor paarden. De grote viervoeters moesten maandag in de zon racen en daar is weinig begrip voor.

Verschillende volgers hebben het dan ook over dierenmishandeling.

“Dit is geen sport meer, dit is pure dierenmishandeling! Loop dan alleen zonder paard hé! Maar de centen zijn belangrijker dan de dieren natuurlijk”, schrijft Jos op Facebook. En ook Walter is boos en teleurgesteld: “Zonneslag gehad jongens? Bij dit weer laat je geen paarden lopen! Dit is pure dierenmishandeling”, schrijft hij.

“Ik vind het schandalig wat ze de,paarden aandoen. Wissel maar eens van plaats en trek jij maar een kar vooruit in de zon, om ter snelst! Minister Weyts, waar bent u ? ? ?”, vraagt Linda zich af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven