Sandrine André onthult geheim over Kürt Rogiers: “zo ontdekte ik dat”

1530
Foto: DPG Media

Sandrine André en Kürt Rogiers delen een lang verleden met elkaar. Niet alleen staan ze samen op de set van Familie, maar eerder speelden ze al zij aan zij in Sara en Wittekerke. Sandrine André onthult hoe ze ontdekte dat Kürt in Familie zou gaan meespelen…

“Het was zo grappig”, lacht Sandrine André in Dag Allemaal. “Ik ben er op mijn verjaardag toevallig achtergekomen dat Kürt naar ‘Familie’ kwam.”

“Ik voelde bij onze berichtjes dat er een gesprek geweest was met de toenmalige directeur, en ik heb dan gedaan alsof ik iets wist”, doet de actrice haar verhaal in Dag Allemaal. En Kürt Rogiers trapte blindelings in haar val…

“Kürt antwoordde verbaasd: ‘Maar hoe weet jij dat al?’” lacht Sandrine André in Dag Allemaal. En sindsdien staan ze ook samen op de set van Familie. En de actrice beseft dat ze iets heel bijzonders deelt met haar collega…

“Als Kürt en ik samenkomen dan gebeurt er iets. Dat is chemie. Als wij onze scènes opbouwen, begrijpen wij elkaar met weinig woorden. Da’s uniek, dat weet ik”, klinkt het bij Sandrine André in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be