Pommelien Thijs geschokt: “Ze noemden mij een aandachtshoer”

0
Pommelien Thijs geschokt: “Ze noemden mij een aandachtshoer”
Foto: VRT

Wie op internet zit en sociale media die heeft ongetwijfeld al eens een heleboel kwade reacties gelezen van gefrustreerde mensen. Achter een scherm is commentaar en kritiek geven vooral erg gemakkelijk. Maar er wordt wel eens vergeten dat die kritiek erg pijnlijk kan zijn.

Wie ook al eens een flinke dosis kritiek heeft gekregen is zangeres en ‘#LikeMe’-actrice Pommelien Thijs. Zij maakte haar outfit voor de MIA4s helemaal zelf en dat zal ze geweten hebben.

“Ik had een outfit gemaakt uit allemaal lipjes van frisdrankblikjes en de mensen waren kwaad. ‘Aandachtshoer’ riepen ze. Alleen maar om een kledingstuk dat ik had gemaakt”, zegt Pommelien verbaasd in Humo.

Pommelien probeert zich niet te veel aan te trekken van alle commentaren en denkt er alweer aan om haar outfit voor de volgende MIA’s weer zelf te maken.

“Ik wil al die trollen met commentaar volgend jaar graag terug tegen de schenen te schoppen met een nieuwe outfit. Als ze toch graag willen worden, zal ik ze fatsoenlijk kwaad maken. Coca-Cola heeft me voor die outfit dit jaar nog een vrolijk berichtje en dankpakket gestuurd. Ze wilden me wel sponsoren. Maar daar zat ik nu niet op te wachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven