Laura Omloop moest zware klap verwerken: “het werd me allemaal te veel”

Foto: VIER

Laura Omloop kennen we allemaal nog als ‘het jodelmeisje’ dat in 2009 indruk maakte op het Junior Eurovisiesongfestival. Meer dan tien jaar later maakt de ondertussen 23-jarige zangeres haar comeback…

“Het jodelen heb ik nog niet verleerd, maar ik maak geen kindermuziek meer”, vertelt Laura Omloop in TV Familie. “Er mag nu meer diepgang in zitten, vind ik.” De zangeres laat ook een moeilijke periode achter zich…

Laura’s zus kreeg enkele jaren geleden kanker en ook haar mama werd ziek. Voor Laura Omloop was het een zware periode…

Ja… Dat was voor mij een zware periode. Ik ben toen gestopt met studeren en zingen. Het werd mij mentaal allemaal te veel, snap je. Maar het is dus juist díe boodschap die ik wil meegeven: dat het altijd goed komt. Dat moet gewoon!” Al luidt het verdict voor de mama van Laura zwaar…

“Mijn zus is genezen verklaard. Godzijdank. Met haar gaat het dus goed. Mama heeft helaas een ongeneeslijke ziekte en lijdt nog vaak pijn. Ze wisselt goeie dagen met slechte af. We maken er het beste van…” klinkt het stilletjes bij Laura Omloop in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be