Sandrine André: “ik heb overwogen te stoppen bij Familie”

3325
Foto: VTM

Sandrine André kruipt al tien jaar in de huid van Véronique Van den Bossche in Familie. En de 49-jarige actrice geeft toe dat ze al eens overwogen heeft te stoppen bij Familie…

“In al die jaren heb ik wel eens gedacht: ‘Het is mooi geweest, ik heb nood aan andere dingen’”, geeft Sandrine André toe in Dag Allemaal.

“Maar dan gebeurt er iets zoals het ontslag van een collega – Gunther Levi of Marianne Devriese – die duidelijk laten blijken hoe jammer ze dat vinden. En dan ga je de dingen toch vanuit een ander perspectief bekijken”, geeft de populaire actrice toe. En dan ontdek je ook meer over jezelf, onthult Sandrine André…

“Wat een cadeau het is dat ik dit vak mag uitoefenen”, klinkt het bij Sandrine André in Dag Allemaal. “Er zijn weinig acteurs in Vlaanderen die werkzekerheid hebben. Ik zou wel kunnen stoppen als Veronique, maar wat is het alternatief?”

“Ik apprecieer het dat ‘Familie’ mij de kans geeft om telkens weer een ander verhaal te vertellen. Had je mij een half jaar geleden geïnterviewd, was het antwoord misschien anders geweest, maar op dit moment merk ik dat ik mijn creatieve ei hier zeker kwijt kan”, klinkt het bij Sandrine André in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be