Véronique De Kock: “Ik kan het zo moeilijk combineren”

0
Véronique De Kock: “Ik kan het zo moeilijk combineren”
Foto: VTM

Er wordt wel eens gelachen met de job van influencer. Voor velen is het geen echte job, al beweren influencers toch iets anders. Onder andere ook Véronique De Kock. Volgens haar is het vooral heel hard werken.

De gewezen Miss België prijst regelmatige verzorgingsproducten aan. Maar dat aanprijzen is meer dan een bijverdienste alleen, ze ziet het als een volwaardige job.

“Ik ben er letterlijk elke dag mee bezig. Het wordt zelfs moeilijk om het gecombineerd te krijgen met mijn dameskledingzaak in Antwerpen. Mensen denken vaak dat het snel-snel een fotootje nemen is met mijn gsm, terwijl ik altijd werk met een professionele fotograaf en cameraman”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Véronique gaat zelf niet op zoek naar opdrachten, maar ze wordt door persbureaus zelf voorgesteld aan bedrijven als eventuele gezicht voor een campagne. Maar ze zal niet alles aanvaarden.

“Ik waak er over dat ik bijvoorbeeld in de zomer met maar één merk van zonnecrème in zee ga. Het moet geloofwaardig blijven. Ik ga niet elke dag voor een ander bedrijf werken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven