Natalia neemt ingrijpende beslissing: ‘doe ik niet meer’

0
Natalia neemt ingrijpende beslissing: ‘doe ik niet meer’
Foto: VTM

Voor Natalia was het donderdag een emotioneel moment: na bijna zeven maanden heeft zij beslist om haar zoontje Apollo geen borstvoeding meer te geven.

“Dit zijn mijn laatste borstvoedingsfoto’s… het zit erop, een volgende fase is aangebroken. Hierin heb ik me ook weer laten leiden door Apollo zelf. Gaandeweg had hij niet genoeg meer aan mama’s melk. 🤷🏽‍♀️ Mijn zoon gaat een reus worden, de schrokop! 😎”, schrijft Natalia op Instagram.

“Ik ben wel trots op mezelf om het bijna 7 maanden te hebben volgehouden… but it was a bumpy ride this time. 3 keer de productie gekelderd door de lange dagen tijdens het werk, maar toch terug op gang gekregen. 2 keer willen stoppen, maar toch maar doorgegaan en alles gegeven.

En mijn zoon was een pro! Zijn ‘latch’ was meteen spot-on!”, gaat Natalia verder.

“Het is een absolute mentale uitdaging, die borstvoeding…aan alle ladies die het moeilijk hebben om ‘los te laten’, be strong, you can do it!”, besluit de zangeres uit Geel.

Natalia tourt deze zomer weer door Vlaanderen en dan is het toch net een tikkeltje makkelijk om geen borstvoeding te geven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven