Martine Jonckheere: “Laat ons daarmee stoppen”

0
Martine Jonckheere: “Laat ons daarmee stoppen”
Foto: DPG Media

Gewezen ‘Familie’-actrice Martine Jonckheere werd eerder deze maand het slachtoffer van bodyshaming nadat zij een foto deelde waarop zij volgens sommige volgers veel te mager afgebeeld stond.

“Veel te mager, sorry. Ik vind er niets sexy aan”, schreef Nicole. En ook Marcelle gaf haar mening: “Vel over been, niet mooi, beetje verdikken”, geeft zij als wijze raad aan Martine Jonckheere.

Niet alle commentaren waren negatief, er waren best ook veel mensen die Martine Jonckheere er prachtig zag uitzien. En toch deden die negatieve reacties wel wat met de actrice.

Martine doet op haar sociale media dan ook een oproep tot meer liefde.
“Laat we met ons allen proberen wat minder kritisch te zijn voor elkaar, en te stoppen met oordelen en veroordelen”, schrijft Martine Jonckheere op Instagram.

Martine voelt zich goed in haar vel en dat is toch het meest belangrijke? Natuurlijk is haar lichaam volgens haar niet perfect, maar moet dat?
“We hebben allemaal onze complexen en onze onzekerheden. Daarom: probeer in de eerste plaats jezelf te aanvaarden en graag te zien zoals je bent! Dat zal je helpen om anderen ook graag te zien”, besluit de actrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven