Familie-acteur Peter Bulckaen wordt transgender

0
Familie-acteur Peter Bulckaen wordt transgender
Foto: DPG Media

Peter Bulckaen kennen we vooral als Mathias in Familie, maar binnenkort zullen we de 56-jarige acteur ook leren kennen als ‘Francine’.

Bulckaen zal te zien zijn in het nieuwe theaterstuk ‘Frank wordt Francine’, een heerlijke transformatiekomedie, volgens de makers van het theaterstuk. Peter Bulckaen kruipt in de huid van een transgender…

“Mijn personage Frank lijkt gelukkig”, vertelt Peter Bulckaen in TV Familie. “Een goed huwelijk, een toffe baan, een zoon die in z’n voetsporen treedt. Wat wil een man nog meer? Wel, Frank wil vrouw zijn.” Zal er geen kritiek komen?

Een transgender in een lichte komedie… Hoe gevoelig ligt dit? Peter Bulckaen benadrukt alvast dat ze niet willen lachen met transgender… De acteur verduidelijkt…

“Ik ben niet bang voor zo’n kritiek. Want we gaan dus niet lachen met een transgender”, benadrukt Peter Bulckaen in TV Familie. “De humor komt vooral van hoe de omgeving er een probleem van maakt. Want wanneer mensen niet weten hoe op een situatie te reageren, doen en zeggen ze soms rare dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven