Koen Wauters na relatiebreuk: ‘Ik voel me niet eenzaam’

0
Koen Wauters na relatiebreuk: ‘Ik voel me niet eenzaam’
Foto: VTM

Het is ondertussen 2,5 jaar geleden dat Valerie De Booser en Koen Wauters uit elkaar gingen en hun scheiding officieel aankondigden. Er is in die tijd veel water naar de zee gevloeid. Valerie had ondertussen een nieuwe relatie, Koen is volgens onze informatie al die tijd vrijgezel gebleven.

Geen vrouw meer in zijn leven, dat is toch weer even wennen voor Koen Wauters. Maar hij stelt het goed, dat kunnen we besluiten bij het lezen van een interview op Hln.be . “Ik voel me niet eenzaam. Ik ben omringd door mijn kinderen, familie, vrienden, muzikanten, honden… Ik krijg daar veel liefde van, maar een partner is er niet”, bevestigt Koen Wauters.

Het zal je maar overkomen, op je 54ste vrijgezel zijn terwijl je als het ware je hele leven tien vrouwen aan elke vinger zou kunnen hebben. Maar dat is voor Koen Wauters niet van toepassing. “Ik blok een vriendin niet af, maar ben ook absoluut niet ongelukkig alleen. Ik geniet er zelfs van om mijn goesting te doen, zonder met iemand rekening te moeten houden”, vertelde Koen Wauters aan hln.be .

“Al hoop ik op een dag nog wel eens de ware liefde tegen te komen. Zita en Nono gunnen me ook een goed lief”, besluit de Clouseau-zanger. Maarja, wat is een goed lief, beste Koen?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven