Martine Jonckheere: “nachtmerries na Familie”

239
Martine Jonckheere
Foto: DPG Media

Martine Jonckheere en haar ontslag bij ‘Familie’ is deze week het coververhaal in Dag Allemaal. Haar ontslag ligt haar nog zwaar op de maag, ook al had Martine Jonckheere een voorgevoel toen zij vorig jaar naar de grote baas moest komen.

Ondertussen staat Martine al een tijdje niet meer op de set van de soap die haar groot heeft gemaakt. Martine Jonckheere had al één en ander gedaan, maar de grote doorbraak bij het brede publiek kwam er toen ‘Familie’ op de buis kwam. En nu is het over en uit voor haar.

Martine Jonckheere, ondertussen 65 jaar geworden, is afgeschreven en zij verwacht niet dat zij ooit nog een grote rol zal krijgen, al hoopt zij stiekem van wel. Het zou haar ook goed doen, want momenteel heeft de actrice nachtmerries.

“Ik droom dat ik op een set kom om een film te maken, maar ik ben degene die niet mee mag acteren. Ik moet koffie zetten en iedereen bedienen, zoals madame Arabelle uit ‘De Collega’s’. Je staat aan de zijkant, niemand wil je”, gaat Martine verder in Dag Allemaal.

“Niemand ziet je staan, je hoort er niet meer bij. Ik heb het ook nu weer ervaren: als je niet meer met je kop op tv komt, vinden sommige mensen je ineens niet meer belangrijk”, besluit Martine Jonckheere in Dag Allemaal.