Peter Bulckaen over Familie: “dat is heel heftig…”

0
Peter Bulckaen over Familie: “dat is heel heftig…”
Foto: DPG Media

Peter Bulckaen gaat een drukke periode tegemoet. Niet alleen zien we hem nog steeds aan het werk als Mathias in Familie, de 56-jarige acteur staat binnenkort ook met drie verschillende stukken in het theater. Het wordt zwaar, beseft Bulckaen.

“Er zijn dagen dat ik in de studio van ‘Familie’ vertrek en gelijk doorrijd naar waar ik die avond op de planken sta. En dan ’s morgens weer naar de set… Dat is heftig”, aldus Peter Bulckaen in TV Familie.

“Maar als je op je tanden bijt, doorspartel je die vermoeidheid wel”, relativeert de acteur in het weekblad. Al is het ook voor zijn vrouw niet zo leuk…

“Wanneer er een periode met veel avond- en weekendwerk in aantocht is, lacht mijn vrouw Tine dat ‘ze weer een maand weduwe zal zijn’. Mijn liefde voor het vak is voor haar niet altijd leuk, maar in de praktijk valt dat mee.”

“Er wordt zo’n 44 weken per jaar gedraaid voor ‘Familie’. Maar het is nu ook niet dat het aandeel van Mathias Moelaert zodanig groot is dat ik elke dag van ’s morgens tot ’s avonds op de set sta”, benadrukt Peter Bulckaen in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven