Tine Embrechts haalt zwaar uit: “dikke trut!”

0
Tine Embrechts haalt zwaar uit: “dikke trut!”
Foto: VTM

Tine Embrechts heeft haar artistieke genen doorgegeven aan haar 18-jarige zoon Luis Oscar die als OSKI probeert door te breken. Maar makkelijk heeft de mama het niet altijd…

“Hem loslaten vind ik niet moeilijk. De helft van zijn familie zit al aan de andere kant van de wereld, hé”, klinkt het bij Tine Embrechts in Dag Allemaal. Maar met de eerste liefde van haar oudste zoon had de mama het wél moeilijk…

Tine Embrechts had het moeilijk toen Oscar voor het eerst liefdesverdriet had: “The first cut is the deepest , en het was een héél diepe”, onthult de actrice in Dag Allemaal.

“Als moeder beleef je dat toch mee. Je komt dingen over jezelf te weten die je niet wist. Maar ik heb vier zonen, er zullen dus nog partners over de vloer komen. Dan moet je je plaats daarin kennen, ook al zie je het scheef lopen.”

“Je wilt je zoon beschermen en waarschuwen en wordt boos op dat meisje”, geeft Tine Embrechts toe in Dag Allemaal. “Je wilt dan roepen: ‘Dikke trut!’ Ze moet ook nooit meer aan onze deur komen staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven