Willy Sommers: “Een feestje zal het niet worden”

0
Willy Sommers: “Een feestje zal het niet worden”
Foto: DPG Media

Wanneer je hem op het podium ziet staan zou je bijna niet zeggen dat Willy Sommers deze zomer 70 wordt. Hij is nog altijd een even grote spring-in-t-veld als 40 jaar geleden en dat zorgt ervoor dat Willy nog steeds op handen wordt gedragen.

“Maar ik voel me nog lang geen 70. Maar ook geen twintig. Pak zo’n 35. Maar ja, ik heb natuurlijk al twee ingrepen aan mijn hart gehad. Gelukkig is dat allemaal goed afgelopen”, luidt het in Tv Familie.

Willy probeert er voor te zorgen dat hij altijd in topvorm is en let op zijn voeding en andere goede gewoontes. Zo gaat hij ook geregeld tennissen om in vorm te blijven. Dat hij dit jaar zijn 70ste verjaardag mag vieren op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ vindt hij mooi meegenomen.

“Maar een feestje zal het niet worden, want de dag nadien is er terug een opname. Ik zal dus niet blijven hangen, want ik moet zorgen dat ik fris ben. Het wordt een drukke zomer, want daarnaast heb ik ook veel optredens met mijn liveband.”

Vakantie zit er dus niet echt in voor Willy, al beseft hij dat het een beetje zijn eigen schuld is. “Volgens mijn manager heb ik slechts vier dagen vrij tijdens de schoolvakantie. Maar ja, ik kan dan ook moeilijk nee zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven