Koen Wauters geeft update over relatiebreuk van Zita

0
Koen Wauters geeft update over relatiebreuk van Zita
Foto: VTM

Op het meest recente Clouseau-album ‘Jonge Wolven’ staat het nummer ‘Armen wijd open’, een nummer dat over de relatiebreuk van Zita Wauters en Ralph Cannie zou kunnen gaan. Ook al is Zita Wauters amper 17, zij heeft al heel wat liefdesverdriet gehad.

“Die tekst is ontstaan vanuit haar gebroken hart na een liefdesbreuk”, vertelde Koen Wauters aan Het Laatste Nieuws. “De eerste keer dat je jouw meisje ziet treuren om een liefde die is gestopt, besef je dat het cliché echt klopt: ‘the first cut is the deepest’. En als vader vraag je je af: wat moet ik doen om te helpen? Hoe moet ik reageren?”, vertelde Koen Wauters aan Hln.be .

Koen heeft zelf heel wat ervaring met relatiebreuken, hij heeft er verschillende meegemaakt in zijn leven en weet dan ook dat hij iemand die een relatiebreuk meemaakt gewoon ontroostbaar is.

“Ondertussen is die liefdesbreuk ook al even geheeld en is ze weer heel gelukkig met Ralph”, geeft Koen Wauters in Het Laatste Nieuws toe. Wie weet zal Ralph ooit wel officieel de schoonzoon van Koen Wauters worden en er mee voor zorgen dat Koen opa zal worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven