Bart Kaëll over man Luc: “Hij is niet altijd wijzer dan ik”

0
Bart Kaëll over man Luc: “Hij is niet altijd wijzer dan ik”
Foto: DPG Media

Deze zomer wordt Bart Kaëll 62 jaar. Dat is al een mooie leeftijd als zou de zanger de cijfertjes toch graag nog eens kunnen omdraaien. De afgelopen jaren heeft hij heel wat moeten bijschaven in zijn levensstijl, en elke dag optreden van maandag tot en met zondag, dat zit er niet meer in.

“Ik kan dat gewoon niet meer. Ik ben ook een levensgenieter en drink graag een goed glas. Maar deze zomer zal ik toch vaker ‘nee’ zeggen tegen de alcohol en bourgondische maaltijden. Mensen onderschatten het vaak, maar optreden is een topsport. Ik moet dus leren om zoals een sportman te eten en te drinken”, reageert hij in Tv Familie.

Bart is al jarenlang samen met Luc Appermont en hoewel de twee al jaren zeggen om het rustiger aan te doen, trekken de twee vanaf september het theater in met hun eerste theatertour: ‘Luc en Bart een paar apart’. “Het wordt een show met persoonlijke liedjes en verhalen en we delen zonder schroom onze ups-and-downs met het publiek.”

De mening van Luc is erg belangrijk voor Bart. Hij vraagt zijn man regelmatig om goede raad en probeert die zo vaak mogelijk toe te passen. Al heeft Bart ook een koppig kantje.

“Over ‘Mooi weer vandaag’ was Luc niet al te enthousiast en ik wel. En ik heb gelijk gekregen, want het was een hit. Het is niet omdat Luc ouder is dan ik, dat hij altijd wijzer is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven