Bart Kaëll: “Daar heb ik het volste vertrouwen in”

0
Bart Kaëll: “Daar heb ik het volste vertrouwen in”
Foto: DPG Media

Enkele maanden geleden was Bart Kaëll nog te zien in ‘De Verraders’ op VTM, de komende maanden zal hij te zien zijn op heel wat podia in Vlaanderen. Samen met zijn eigen band trekt Bart erop uit om de Vlamingen terug volop te entertainen.

Maar ook de concurrentie staat scherp en is van plan om de podia waar dan ook in Vlaanderen plat te spelen. Zo is Metejoor niet van de affiche weg te denken en komen we ook Niels Destadsbader geregeld tegen deze zomer. Maar dat baart Bart geen zorgen.

“Ik vind het zelfs leerrijk en interessant om te zien hoe bv Metejoor of Niels Destadsbader de zaken aanpakken. Maar veel is er na al die tijd niet veranderd, hoor. Je hebt een artiest, een podium en publiek. Het succesrecept voor een hit is de voorbije jaren misschien wel gewijzigd. Maar ik beschouw collega-artiesten als ‘bondgenoten’. Ik ga uit van mijn eigen sterkte, in plaats van me te spiegelen aan anderen”, zegt Bart in Tv Familie.

Ook ‘Tien Om Te Zien’ is deze zomer terug van de partij en de plekjes zijn felbegeerd. Zo liet Sergio al verstaan dat hij vermoedt dat de felbegeerde plekjes waarschijnlijk zullen worden ingenomen door artiesten zoals Regi en dat er voor de oude garde maar weinig plaats zal zijn.

“Het is niet omdat je een bekende naam hebt dat je op beide oren kunt slapen. Ik denk wel dat de programmamakers va ‘’Tien Om Te Zien’’ en van ‘Zomerhit’ voor een bonte mix zullen gaan van vers en oud bloed. Ik heb er het volste vertrouwen in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven