Thuis overspoeld door drama en echtscheidingen

0
Thuis overspoeld door drama en echtscheidingen
Foto: VRT

Wie dezer dagen naar ‘Thuis’ kijkt valt van de ene emotie in de andere. Het ene koppel maakt ruzie alsof hun leven ervan afhangt, terwijl de andere dan weer vlinders ervaart. Nog nooit vloeiden er zoveel tranen in de reeks als de afgelopen weken.

En het ziet er niet naar uit dat er betering op komst is. Zo lijken Frank en Simonne er niet uit te komen en kan Frank zijn vrouw maar moeilijk vergeven nadat zij gekust heeft met een andere man. Dat ze ook nog eens verliefd is op die man, dat maakt het al helemaal moeilijk.

Nochtans is het geen uitzondering dat Frank en Simonne uit elkaar gaan, want dit is al maar liefst de 7de keer op rij. “Zou de zevende breuk met Frank definitief zijn?”, vraagt Tv Familie zich af. Het beginfilmpje van de soap doet in ieder geval vermoeden van wel.

Maar ook Bij Niels en Joren en Viv en Lowie zijn de nodige tranen aanwezig. Aan de basis van die problemen: auto-ongelukken en een onvervulde kinderwens.

Het is nog maar af te wachten of al die problemen ook voor definitieve breuken zullen zorgen. Komen Viv en Lowie tot een overeenkomst over een kind en kan Niels Joren vergeven? Dat komende we de komende weken te weten in ‘Thuis’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven