Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd hebben babynieuws

0
Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd hebben babynieuws
Foto: VTM

Het gaat fantastisch met Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit ‘Blind Getrouwd’. Winnie is zwanger van haar eerste kindje en daar kijkt zij enorm naar uit. De kinderkamer klaar maken, doopsuiker kiezen, een naam kiezen, er komt wat kijken bij de komst van een baby.

Maar wat gaat het worden? Een jongen? Een meisje? Ondertussen hebben Winnie en Jonah een beslissing genomen over de gender reveal party: die komt er niet!

“Wij doen al eens graag iets blind, dus besloten we om het geslacht van onze baby voor onszelf een verrassing te houden en het gewoon zelf niet te weten tot aan de geboorte”, reageert Winnie.

“Uiteindelijk maakt het toch niets uit of het nu een jongen of een meisje wordt en ondertussen hebben we ook al een jongens én meisjes naam waar we het over eens zijn. En zo kunnen we ons ook zeker niet verspreken 😜”, lacht de toekomstige mama.

Zo kan het dus ook, heel veel volgers geven Winnie en Jonah trouwens overschot van gelijk en geven hen zelfs de tip de gynaecoloog te vragen om na de geboorte ook niets te zeggen en de baby zo in de armen van mama/papa te leggen zodat zij het zelf kunnen ontdekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven