Sam Gooris: “Ik heb daar een panische angst voor”

0
Sam Gooris: “Ik heb daar een panische angst voor”
Foto: VTM

Op 31 mei kunnen we kijken naar de allereerste aflevering van ‘De Grootste Lefgozer’, gepresenteerd door Kelly Pfaff. In het programma nemen allerlei waaghalzen het tegen elkaar op en wordt hun lef en durf getest.

Wie geen grote lefgozer is, is Kelly haar man zanger Sam Gooris. Hij is erg trots op zijn vrouw wat ze allemaal mag doen in haar carrière. “Het mooie is dat Kelly altijd zichzelf blijft. Net als ik trouwens. Ik zou me nooit anders willen of kunnen voordoen. En ja, het is zo: ons Kelly heeft nogal wat durf in zich en ze is niet op haar mondje gevallen”, lacht Sam in Tv Familie.

Kenji en Shania Gooris zijn net zoals hun moeder echte lefgozers. Er is maar weinig dat hen van de wijs kan brengen. In tegenstelling van papa Sam.

“Ik ben niet gauw bang, maar als ik een rat ziet…. Dan ben ik weg. Oh mannekes, ik heb echt een panische angst voor ratten. Dat komt omdat ik als kind ooit ben aangevallen door een muskusrat”, bekent Sam.

Dat vraagt natuurlijk om meer uitleg. Uitleg die Sam graag geeft. “Ik was bij een kameraadje in de wijk gaan spelen, in een garagebox. We dachten een egel te zien achter een autowiel. Het beestje lag opgerold, dus het kon wel. We begonnen het diertje te porren met een stok, heel zachtjes… maar dat was geen goed idee. Dat beest vloog op mij af. Die rat heeft mij niet gebeten, maar zal zich wel bedreigd hebben gevoeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven