Vlinders en een heleboel drama in ‘Thuis’

0
Vlinders en een heleboel drama in ‘Thuis’
Foto: VRT

Tranen en geluk, bij ‘Thuis’ val je van de ene emotie in de andere. Naast de vele problemen van Frank & Simone, Viv en Lowie en Niels en Joren zijn er ook heel wat mooie momenten te zien in één van onze populairste Vlaamse soaps.

Zo kunnen we binnenkort de trouw van Bob en Tamara zien op televisie en belanden Waldek en dokter Nora voor het eerst samen in bed. Wat voor Waldek niet meteen een probleem is, maar wel voor Nora, wiens man Stefaan in de gevangenis zit.

En er is ook sprake van prille tienerliefde, want Ilias en Silke beleefden hun eerste intieme moment samen. Ilias heeft al langer een oogje op Silke en nu lijkt ook zij voor zijn charmes te vallen. Al is er ook heel wat twijfel. Worden de twee definitief een koppel of blijft het vooral bij een bevlieging.

En dan zijn er nog Peter en Paulien. De twee lijken elkaar wel leuk te vinden, maar er komt maar weinig schot in de zaak. Toch zijn de fans ervan overtuigd dat die twee binnenkort wel iets met elkaar krijgen.

Maar we kunnen er niet omheen dat er ook veel liefdesproblemen zijn in ‘Thuis’. Denk maar aan Simonne en Frank, Viv en Lowie en Niels en Joren. Maar wat met Sam en Tim, vraagt Tv Familie zich af. Momenteel laat Tim zich omkopen door Chris, en als Sam daar achter zal komen, dan lijkt een vierde scheiding een feit te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven